PSG: Guillaume Hoarau hvali Luisa Enrikea

PSG: Guillaume Hoarau hvali Luisa Enrikea

Zahvaljujući jučerašnjem porazu AS Monaka protiv Liona, Pari Sen Žermen je šampion Francuske. Treća uzastopna titula za Parižane, 12. u njihovoj istoriji. Glavni klub je imao skoro savršenu sezonu pod Luisom Enrikeom u svojoj prvoj godini. Očigledno je da su navijači PSG oduševljeni ovim rezultatom dok čekaju druge trofeje (Coupe de France, Champions League), čak i bivše igrače kao što je Guillaume Hoarau. Bivši napadač Pariza (2008-2013) prokomentarisao je ovu titulu u kolumnama Tim.

„Ove sezone je bilo nekoliko preokreta i preokreta ali dominacija PSG-a je važna (…) Pariz je zaista daleko ispred u pogledu fudbala. Uživao sam ove sezone jer je bilo mnogo otkrovenja, uključujući i prvu od njih: Vorena Zair-Emerija. Sviđa mi se kako je Luis Enrike vodio svoj tim, dajući vremena mladima kao što su Seni Majulu ili Joram Zague, što nikada nije lako u PSG-u. Ima manje bling-blinga.“– rekao je bivši igrač Le Havra. Kritikovan zbog svog izbora, Luis Enrike je sada izgleda osvojio srca navijača. Glazula na torti bi bio ovaj C1, tako drag Parižanima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.