OM – Objektiv: Pape Gueye savladava pobedu i govori o svojoj budućnosti

OM - Objektiv: Pape Gueye savladava pobedu i govori o svojoj budućnosti

Strelac i proglašen za čoveka utakmice od strane uredničkog tima FM-a posle odličnog nastupa protiv RC Lensa (2-1), Pape Gueye je svratio do mikrofona Prajm video. Iako vezni igrač neće igrati u polufinalu protiv Atalante Bergamo, jeste savladao ova tri dragocena boda u trci za Evropu. „Bili smo željni pobede večeras pre nego što zaigramo u Evropi, daćemo sve sada, oporavimo se dobro, ne igram u Evropi ali ekipa će dati sve“.

Upitan o svojoj budućnosti sa OM, 25-godišnjak nije želeo da kaže više, dok neke glasine nagoveštavaju interesovanje viljareala. „U završnom smo sprintu, dajem sve za ekipu, iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim treneru Gassetu koji me je vratio u ekipu čim stigne, svoj cilj posvađujem treneru, trudim se da dam sve, da pomognem ekipi što je više moguće i videćemo šta ću raditi posle toga“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.