OM – Objektiv: Bris Samba nema reči posle razjarenog poraza

OM - Objektiv: Bris Samba nema reči posle razjarenog poraza

Još jednim teškim porazom za RC Lens protiv OM-a u nedelju uveče (2-1), na Vélodromu 31. dana Lige 1, golmana Lensa, Bris Samba nije krio žaljenje, brige i frustracije: „Teško je večeras. Malo nam nedostaje ofanzivno i defanzivno. Fudbal se stiče u obe oblasti i nismo bili efikasni u obe oblasti i to plaćamo ovim porazom. Mnogo pričamo o tome, pokušavamo da imamo sastanke jedni sa drugima da kažemo neke stvari. U ovom trenutku, ono sa иime se borimo su velike individualne greљke. Nažalost, ne možemo ništa da uradimo povodom toga. Ne znam da li je to nedostatak poroka ili nedostatak flaše u nekim utakmicama“.objasnio je 30-godišnji golman Les Bleusa.

„U ovakvim utakmicama protiv velikih timova zaista nam nedostaju svi aspekti igre. Nije lako i nemam reči večeras. To je teљko progutati. Naravno, još uvek imamo našu sudbinu u našim rukama. Još uvek smo šesti večeras. Marsej sada zaostaje dva boda. Imamo još tri utakmice. Igraćemo u petak protiv Lorijena kod kuće što je više moguće. Pripremićemo ga veoma dobro da pobedi u ovoj utakmici. Ići ćemo jednu po jednu utakmicu. Kada ste u nezgodnoj situaciji, morate da igrate jednu po jednu utakmicu. Obračunaćemo na kraju, ali smo još uvek šesti, još uvek smo ovde, nećemo odustati i dati sve od sebe do kraja.“, zaključio je francuski internacionalac.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.