OM – Objektiv: Radost Ilimana Ndiajea

OM - Objektiv: Radost Ilimana Ndiajea

Intervjuisao: Prajm video Posle pobede OM-a nad RC Lensom od 2:1, Iliman Ndiaje, koji je pružio asistenciju za uvodni gol, logično je savladao ovu dragocenu pobedu, omogućivši svom timu da ostane u trci za Evropu. To je takođe bila prilika da napadač Marseja istakne stanje uma ekipe iz Marseja.

„Bio je to kolektivni uspeh, najvažnije je bilo da dobro uđemo u ovu utakmicu, ostali smo koncentrisani uprkos izjednačenju i krenuli smo ka drugom golu, ceo tim daje sve od toga za ovaj klub, dajemo sve od nas, to je savršena priprema za četvrtak i ostajemo u trci za Evropu“. Na stajalištu, OM, pozicioniran na 7. mestu, vraća se protivniku večeri, RC Lens je i dalje na 6. poziciji.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.