OM – Objektiv: Razočaranje Veslija Saida posle individualnih grešaka

OM - Objektiv: Razočaranje Veslija Saida posle individualnih grešaka

Posle besnog poraza RC Lensa protiv OM-a u nedelju uveče (2-1) na Stade Vélodromu, 31. Za mikrofonom Prajm video, osvrnuo se na mnogo grešaka koje je napravio njegov tim u ovom meču:

„Pucamo sebi u stopalo. Dva gola koja smo priznali bile su dve greške. Nismo dovoljno agresivni. Priznali smo gol prilično rano u igri. Ovaj je morao biti raščišćen. Trudimo se da bude kratko, ali da odemo odavde sa poenom je bio dobar rezultat. Plaćamo za to u poslednje vreme, mnogo grešimo i plaćamo u kešu. Bili smo prilično dobri ali nismo uspeli da postignemo gol da izjednačimo i posle te greške nas je mnogo bolelo. I dalje imamo neke sjajne ciljeve i moraćemo da damo sve od sebe u poslednjih nekoliko utakmica“.reče lens plejer.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.