OM: Amir Muriljo se povredio četiri dana pre Atalante

OM: Amir Muriljo se povredio četiri dana pre Atalante

Dok se OM i RC Lens sastaju ove nedelje uveče, na 31. meču Lige 1 na Vélodromu, Žan-Luj Gasset i njegovo osoblje moraju da uzmu neke veoma loše vesti, nekoliko dana pre evropskog okršaja protiv Atalante Bergamo, u polufinalu Lige Evropa. Panamski pun bek, Amir Muriljo, koji je počeo u nedelju, morao je da ostavi saigrače iza sebe.

I zaista, bivši igrač RSC Anderlehta je delovao potpuno fizički iscrpljeno i srušilo se na terenu i dobilo tretman. Trener OM-a nije dugo čekao pre nego što je doveo svog igrača na ulaz Žana Onane. Ostaje da se vidi da li je Panamski upravo patio od velikog fizičkog umora ili je novi hit, onaj koji je ove sezone doživeo nekoliko povreda.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.