OL – Monako: Ponos Pjera Sejdža

OL - Monako: Ponos Pjera Sejdža

Posle dobre pobede OL-a od 3:2 nad AS Monakom na stadionu Grupema u nedelju, francuski trener Pjer Sejdž nije mogao da sakrije radost i ponos: „Mnogo je ponosa jer smo pobedili veoma dobrog protivnika, dobrog protivnika. Odigrali su odliиan posao. Ljudi na stadionu ili ispred svojih ekrana mora da su uživali u ovom trenutku. Bila je to otvorena utakmica, moglo je da bude više golova sa obe strane, tako da je veoma srećan i veoma ponosan na ovu pobedu“., reče Rhone taktičar mikrofonu Prajm video.

On se osvrnuo i na odlučujuće taktičke odluke: „To je imalo veze sa svežnošću naših napadačkih igrača. Doveli smo dvojicu igrača van centra. Čim imamo manje svežine da pritisnemo, skloni smo da se povlačimo i igramo na sigurno, posebno kada vodimo. Više je psihološki i atletski nego taktički. Od trenutka kada smo napravili promene, imali smo druge inicijative, čak i ako je još bilo trenutaka kada smo bili u niskom bloku i u set napadu. Ideja nam je bila da nastavimo da napadamo jer smo znali da možemo da postignemo više golova“..

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.