OL – Monako: Pjer Sejdž hvali doprinos Malika Fofane

OL - Monako: Pjer Sejdž hvali doprinos Malika Fofane

Malik Fofana je postigao pobedonosni gol protiv AS Monaka u nedelju, na utakmici 31. kola Lige 1, da bi OL u trci za Evropu bio više nego ikada. Prisutan za mikrofonom Prajm video Posle meča, Pjer Sejdž, trener Rone, logično je pohvalio učinak svog mladog štićenika.

„Fofana je veoma skroman mladi igrač, veoma diskretan, veoma tih o rečima. Uvek je teško izvući crve iz njegovog nosa. Sve dok pruža praktične odgovore na terenu, nama to ne smeta.“rekao je OL trener. 19-godišnji Belgijanac će uživati…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.