OL – Monako: Reakcija Duje Ćaleta-Kola posle lepe pobede Liona

OL - Monako: Reakcija Duje Ćaleta-Kola posle lepe pobede Liona

Posle dobre pobede OL-a od 3:2 nad AS Monakom na stadionu Groupama u nedelju, hrvatski odbrambeni igrač Duje Ćaleta-Car govorio je mikrofonom Prajm video po ludom scenariju ovog meča. On je takođe dao novosti o kraju sezone za svoj tim, koji nastavlja da se penje na ovacije i poziva sebe u trku za Evropu.

„Bila je to neverovatna utakmica, luda igra. Oni su veoma dobar tim, postoji razlog ako su drugi na tabeli. Posle tog prvog gola početkom utakmice nije bilo lako. Naš tim je lud, nikada ne odustajemo, idemo i zaslužujemo ovu pobedu. Nastavljamo da idemo napred. Želimo da idemo što više, ostalo je još nekoliko utakmica, svaka pobeda je važna, velika je pobeda, odigrali smo odličnu utakmicu, moramo da slavimo i moramo da se pripremimo za ostalo“..

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.