OL: Radost Malika Fofane posle odlučujućeg gola protiv Monaka

OL: Radost Malika Fofane posle odlučujućeg gola protiv Monaka

Na meču 31. kola Lige 1, OL je pobedio AS Monako (3-2). Uspeh koji nudi, štaviše, titulu šampiona Francuske PSG-u ali pre svega omogućava ljudima Pjera Sejdža da veruju, više nego ikada, u evropsku budućnost. Pobedu je odneo u poslednjim sekundama zahvaljujući svom mladom belgijskom talentu Maliku Fofani. Prisutan za mikrofonom Prajm video Posle meča, 19-godišnjak je mogao samo da ga savlada, posebno posle poraza na „Parc des Princes“ prethodnog dana meča (4-1).

„Cilj je bio pobednik, tako da sam veoma srećan što sam pomogao timu. Dobili smo tri boda i moramo da nastavimo. Ponovo sam video gol u garderobi. Ne morate mnogo da razmišljate o ovoj situaciji. Video sam golmana, pogledao sam i dobro je. Trudim se da ostanem miran i postignem gol, postigao sam gol i sada sam srećan. Moraš da ostaneš pribran. To mi je prvi gol na ovom stadionu tako da sam veoma srećan. Uzimamo utakmicu po utakmicu, bilo je važno pobediti danas posle poraza u Parizu. Dobro smo reagovali. Ja sam veoma brz igrač, smiren igrač van terena. Srećna sam večeras.“. Navijači Liona takođe…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.