Ren: Ogroman rant Bendžamina Bourigeauda posle spektakularnog poraza protiv Bresta

Ren: Ogroman rant Bendžamina Bourigeauda posle spektakularnog poraza protiv Bresta

Na kraju ludog meča Stade Brestois je izgubila od Stade Brestois, ove nedelje, 31. dana Lige 1 (4-5). Scenario koji je imao dar da izludi Bendžamina Bourigeauda, frustriran scenarijem ovog meča. „Izlazimo frustrirani, zgroženi. Neprihvatljivo je priznati pet golova kod kuće. Nema reči. Danas smo uradili previše da bismo se nadali boljem. Neću da mlevenim rečima: mi smo samo kreteni. Vratili smo se u igru na 4:4 i upropastićemo posao koji smo uradili u toj utakmici. Priznali smo pet golova kod kuće, šta još želite da vam kažem?“.

„Iskreno, teško je. Masa nas je gurala do kraja. Ali nije moguće odigrati tako igru. Pet golova kod kuće, u derbiju, gde moramo da pokažemo vrednosti. Nedostajao nam je taj bes da ne priznamo gol. Uradili smo odličan posao, dali smo sve od sebi, postigli smo četiri gola, ali ako morate da postignete šest da biste dobili utakmicu, u nekom trenutku… Eto, komplikovano je. Sezona još nije gotova, ali danas smo nešto propustili i možemo samo sebe da krivimo“.– rekao je vezni fudbaler Rena. Ovim porazom Rene se našao privremeno sedmi, pod pretnjom osmoplasiranog OL-a, koji je trenutno domaćin Monaku.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.