OM – Objektiv: zvanični postrojavanje

OM - Objektiv: zvanični postrojavanje

Matchday 31 iz Lige 1 završava se ove nedelje lepim okršajem između Olimpike de Marsej i Trkačkog kluba de Lens. Marsej je kod kuće postavio formaciju 3-5-2 sa Pau Lopezom koji deluje kao poslednja linija odbrane. Ispred njega su Amir Muriljo, Semjuel Žigot i Leonardo Balerdi u odbrani. Vezni red su Džordan Veretut, Amine Harit i Pape Gueye sa Džonatanom Klausom i Ulissesom Garsijom u ulogama Pistona. Pjer-Emerik Aubameyang i Iliman Ndiaye partner u napadu.

Severnjaci su se sa svoje strane postavili u formaciji 3-4-1-2 sa Brajsom Sambom na golu iza Masadija Haidare, Kevina Dansa i Fakunda Medine. Nampalys Mendi i Neil El-Aynaoui čine vezni red sa Premislaw Frankowskim i Deiver Machado na krilima. Napred, Florijan Sotoka i Elej Vahi podržavaju Anđela Fulginija.

Kompozicije

Olimpique de Marseille: Lopez – Murillo, Gigot, Balerdi – Clauss, Veretout, Gueye, Harit, Garcia – Aubameyang, Ndiaye

Trkački klub de Lens: Samba – Medina, Danso, Haïdara – Frankowski, Mendy, El-Aynaoui, Machado – Fulgini – Sotoca, Wahi

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 90€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda OM-a može da vam zaradi do 216€, a Lensa do 256€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.