Video: vrhunske scene radosti brestskog tima, zvanično se kvalifikovao za Evropski kup

Liga 1: Brest pretekao Rena do žice posle napadačkog festivala

Na kraju meča koji oduzima dah, preokreta, senzacionalnog meča, koji će sigurno imati svoje mesto u panteonu Lige 1 za svoj narativ i sve svoje uloge, Brest je ove nedelje pobedio u derbiju Bretona protiv Rena (4-5). Bila je to važna pobeda za Finistèrese, koji sada garantovano igraju u Evropi sledeće sezone.

Posle sastanka, Kanal uspeo je da nas zadovolji prelepim slikama Pirata, euforičnim i u transu u trenutku proslave istorijskog trenutka. Kao podsetnik, Brest će prvi put u svojoj istoriji učestvovati na Evropskom kupu sledeće godine. Ostaje da se vidi koji, od sada.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.