Liga 1: Odložen kiks OL-Monaka

Liga 1: Odložen kiks OL-Monaka

Na stadionu Groupama, Olimpique Lyonnais je ove nedelje domaćin AS Monaka sa čvrstom namerom da pobedi kako bi potvrdio svoju lepu formu u proteklih nekoliko meseci. Klub sa Roketa će sa svoje strane pokušati da stavi u džep tri boda kako bi konsolidovao svoje drugo mesto i tako odložio krunisanje PSG-a u Ligi 1.

Iako je ovaj meč prvobitno trebalo da počne u 19 časova, zvaničnici dana su konačno morali da odlože početak utakmice za nekoliko minuta… Krivica je bila nekoliko bačenih dimne bombe. Dok je ova veštačka magla poremetila početak meča, Visam Ben Jeder izgleda nije bio uznemiren događajima dok je otvarao bodovanje u prvom minutu igre…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.