PSG želi da produži jednog od svojih starijih igrača

PSG želi da produži jednog od svojih starijih igrača

Prozor transfera Pari Sen Žermena se poslednjih dana neznatno pomerio. Prvo sa stalnim transferom Huga Ekitikea u Frankfurt, ali i sa Vorenom Zair-Emerijem, koji mu je produžio ugovor do 2029. godine. I PSG se tu ne zaustavlja, pošto je još jedan vezni igrač u poodmaklim razgovorima da mu produži ugovor.

Prema RMC Sport, Pari Sen Žermen želi da produži Vitinhu (24 godine). Vezni igrač, koji je tokom tekuće sezone postao nezaustavljivi deo XI Luisa Enrikea, pod ugovorom je do 2027. godine, ali Pariz već želi da se zaključa u bivšeg igrača Porta, koji je stigao za oko 40 miliona evra 2022. godine. Sa devet golova i tri asistencije u svim takmičenjima, portugalski internacionalac je veoma tražen u Evropi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.