Rems: Will Still je totalno iznuren

Rems: Will Still je totalno iznuren

Slomljen od strane Klermonta u nedelju (4-1), Rems se svakako oprostio od svojih poslednjih nada da će steći Evropu. Meč kojem bi se šampanjac približio nezainteresovano, smatra Johan Gastijen iz Klermon-Ferana. „Da li su doљli u flip-flopsu? I ja se osećam pomalo tako, ali to nije moj problem.“, rekao je kapetan Auvergne za mikrofonom Prajm video. Upitan da prokomentariše ove primedbe, Vil i dalje nije znao šta da kaže, izgledajući potpuno razočarano.

«Ako doрemo u flip-flopsu? Šta? Da li se osećam kao da sam imao veliku utakmicu? Ne, ali ozbiljno? Šta želite da vam kažem? Katastrofalno je, ništa se ne dešava u igri i daješ dva penala, Žalio se belgijski tehničar. Ne znam više ni šta da kažem, dođite da vidite na treningu tokom nedelje da li mislite da preuzimamo utakmicu na vrhu. Mislim da je ovo najmračniji dan u mojoj mladoj trenerskoj karijeri, a najteže ga je progutati. To više nije ni razočarenje, osećam se glupo što pričam sa tobom, radim mnoge stvari. To je frustracija. Razmisliću o tome dva i po dana.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.