OL – Monako: zvanične postave

OL - Monako: zvanične postave

Okršaj na stadionu Grupeama sa Lionom domaćin monakom u meču koji se računa za 31. meč Lige 1. Čvrsto pobeđen prošle nedelje na Parc des Princes (4-1), OL mora da se vrati na pravi put pred svojom domaćom publikom. Lion je trenutno 9. u Ligi 1, 5 bodova više od prvih 7 sinonima za Evropu. Sa druge strane, Monako je drugi u ligi, sa 12 bodova zaostatka za PSŽ-om. Ako ASM ne pobedi večeras, Parižani će zvanično biti šampioni. Ovaj meč možete pratiti uživo uz komentar na sajtu Super Sport.

Kada je reč o sastavu tima, Pjer Sejdž se odlučio za 4-3-3. U odbrani, Mata je draži od Enrikea da zauzme poziciju levog beka, Mejtland-Najls startuje na desnoj strani, u sredini je O’Brajen-Kaleta-Karinge. U sredini je klasika, Toliso i Kakeret prate Matića. Konačno, u napadu, Nuamah i Benrahma okružuju kapitena Lakazeta. Mongéasquesi su poиeli u formaciji 4-4-2. Kehrer je u partnerstvu sa Maripanom u centralnoj odbrani, Dijata je na levom beku. Klasik na sredini terena i duo Baloguna i Bena Jedera da animiraju prednji deo napada.

Kompozicije

OL: Lopes – Maitland-Niles, O’Brien, Caleta-Car, Mata – Caqueret, Matic, Tolisso – Nuamah, Lacazette © , Benrahma

Monako: Majecki – Vanderson, Kehrer, Maripan, Diatta – Akliouche, Fofana, Zakaria, Minamino – Ben Yedder © , Balogun

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.