OL: Pjer Sejdž postavlja svoje nove ambicije

OL - Monako: Ponos Pjera Sejdža

Nova je sezona koja samo što nije počela za Olimpique Lyonnais. Dno dna lige na početku 2024. godine, to je transformisani OL tim, potpomognuti doprinosom regruta i predvođen gvozdenom pesnicom Pjera Sejdža, koji je podigao nivo igre u drugoj polovini sezone da bi završio sa praskom sa ključem da se kvalifikuje za Evropski kup. Nekoliko nedelja pre nastavka neprijateljstava, Pjer Sejdž, diplomac BEPF-a koji je produžen do 2026. godine, govorio je o ambicijama svog tima za narednu sezonu.

«Da potvrdimo našu drugu polovinu sezone, tako što ćemo biti pozitivno uključeni u prvenstvo, da istaknemo naš nivo igre na nivou Evropskih kupova i da postojimo u Kupe de Fransu. I zašto ne bi bilo bolje nego prošle godine u Coupe de France. Najteži deo počinje za mene u smislu da mislim da me očekuju. Ali to nije problem. Moraćemo dobro da radimo i nastupamo, da budemo sigurni da ekipa dobro nastupa kako bi ispunila očekivanja. Svestan sam, s obzirom na moje poreklo, da su pravila igre ista za sve trenere u Francuskoj„, rekao je mikrofonu Tim.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.