Itan Mbape je dobio svoj baccalaureate na ponovnom preuzimanju

LOSC: Stvari se zagrevaju za Itana Mbapea

Pre nekoliko dana vest je obišla društvene mreže. Sa samo 18 godina, Itan Mbape je imao lošu vest da nije dobio svoj baccalaureate iz prvog pokušaja. Kajlianov brat je poslat da polaže ispit iz srednje škole. I morao je da izdrži ismevanje korisnika interneta.

Rezultati BAC-a

Sveže nov u LOSC-u, vezni igrač je konačno napustio PSG u dobroj noti. Zaista, na kraju je dobio svoj baccalaureate dok je prolazio testove ponovnog preuzimanja koji su se odigrali u utorak. Treba napomenuti da je PSG ove godine zabeležio rekordnu stopu uspešnosti sa 95 odsto igrača akademije koji su dobili svoj baccalaureate.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.