Lil regrutuje Ngal’ayel Mukau

LosC-OL: Olivier Létang's murderous rant

LOSC ima svog drugog letnjeg regruta! Posle Itana Mbapea, novi klub Bruna Dženesija je upravo najavio dolazak Ngal’ajela Mukaua. 19-godišnji vezni igrač stiže iz Belgije.

«Novi talenat stiћe na Doguese! Mladi belgijsko-kongoanskog veznog igrača Ngal’ajel Mukau (19 godina) potpisao je za 4 sezone sa LOSC-om. Bivši igrač KV Mechelen (Jupiler Pro League) vezan je za klub do 2028.„, kažu Doguesi u saopštenju za javnost objavljenom na njihovom zvaničnom sajtu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.