Zuriko Davitashvili se pridružuje Saint-Étienne

AS Saint-Étienne dao ponudu za Zuriko Davitashvili

Nazad u Ligu 1 posle dvogodišnjeg odsustva, AS Saint-Etienne se priprema za povratak poslu. Nakon što je zabeležio dolaske Junisa Abdelhamida i Bena Olda, ASSE je upravo zadao lep udarac prozoru letnjeg transfera kompletiranjem regrutacije Zurika Davitašvilija. Prisutan u Nemačkoj gde će igrati Euro 2024 sa Gruzijom, 23-godišnji napadač je bio na radaru forezijskog kluba, u potrazi za napadačkim pojačanjem. Posle više diskusija, Sent-Etjen je ubedio Bordo da pusti gruzijskog internacionalca za 6 miliona evra kako smo ekskluzivno otkrili. Nakon što je položio lekarski pregled sa letećim bojama, glavni zabrinuti potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Zelenima.

«Zadovoljstvo je pridružiti se ovom istorijskom klubu! Veoma sam srećan što sam ovde i jedva čekam da zaijem da zaijem na stadionu Džefroj-Guičard pred neverovatnim navijačima. Liga 1 Mekdonalds je teљko prvenstvo koje жu otkriti. To je veliki izazov za mene„, rekao je Zuriko Davitašvili prilikom potpisivanja, o što je preneo zvanični sajt ASSE.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.