Najnovije iznenađujuće izjave Kvaratskhelijinog agenta o PSG

Napoli: Khvicha Kvaratskhelia blizu produžetka ugovora

Najavljen kao prioritet Pari Sen Žermena, Khvicha Kvaratskhelia je veoma teško izmestiti iz Napolija. Partenopei ne žele da ga puste i ako Gruzin mora da ode, to će biti u zamenu za 120 miliona evra. Previsoka suma za glavni klub. Od tada su pregovori izgleda u zastoju. Kao dokaz, poslednje izjave agenta igrača, Mamuke Jugelija.

«Što se tiče ugovora, sve zavisi od predsednika Napolija. Ako želi da proda Kvaru, hoće. Ako Napoli kaže da ostane, ugovor je ugovor, Kvara će ga obnoviti. (…) Khvicha ima mnogo ponuda. Priиali smo o PSG- u, ali ne poznajem Luisa Kamposa. Vredi li 100 miliona? Ne znam. Najvažnije mi je da je napravio ime za sebe u Evropi. Od Laurentiisa? Moj odnos sa njim je dobar, poštujem ga i postoji poštovanje sa ljudske i profesionalne tačke gledišta„, rekao je ruski novinar Nobel Arustamjan.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.