Auxerre potpisao regruta Premijer lige

Auxerre potpisao regruta Premijer lige

Promovisan u Ligu 1, Auxerre ima regruta iz Premijer lige! Posle dolaska Lasa Kulibalija, na strani Burgundije potpisao je odbrambeni igrač Luton Tauna (koji je prošle sezone igrao u Premijer ligi), Gabrijel Osho (25 godina).

«Odbrambeni igrač Premijer lige se pridružuje AJA! Klub sa zadovoljstvom najavljuje potpisivanje odbrambenog igrača Gabrijela Oshoa, iz Lutona, na jednu sezonu plus opciju dva. Nosiće broj 3„, navodi klub u svom saopštenju za javnost.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.