RC Objektiv se zauvek otarasio Adama Bukse

RC Lens: Adam Buksa će potpisati za Midtjilland

Regrutovan za 6 miliona evra 2022. godine od strane Florenta Gisolfija, tadašnjeg sportskog direktora RC Lensa, Adam Buksa je napustio artesijski grad 2 godine kasnije. Pravi flop u Lensu gde nije postigao nijedan gol, 27-godišnji poljski napadač, koji je postigao gol na Euro protiv Holandije, zauvek napušta Ligu 1.

Posle uspešne pozajmice u Turskoj sa Antalijasporom (16 golova na 33 utakmice), potpisao je na 4 sezone u Midtjilland FC, aktuelnom danskom šampionu. Njegov transfer doneće 4 miliona evra klubu koji je trenirao Vil Stil. Prvi poиetak dugog reda.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.