OM: Alexis Sánchez je zagrejan da se vrati

OM: Alexis Sánchez je zagrejan da se vrati

Vreme Aleksisa Sančeza na Olimpique de Marseille, tokom sezone 2022-2023, u velikoj meri su pohvalile pristalice OM- a. Čileanac je postigao 18 golova i isporučio tri asistencije na 44 utakmice u svim takmičenjima. Njegovu borbenost i vođstvo pohvalili su sledbenici kluba iz Marseja, koji nije razumeo njegov slobodan odlazak u Inter iz Milana. Oslobođen bilo kakvog ugovora danas, 35-godišnjak bi mogao da se vrati na Narandžasti velodrom.

Na osnovu informacija iz Tim, OM je obnovio kontakt sa rodom iz Tocopille, koji ne bi bio protiv ideje o povratku u Marsej. On prvo želi da proceni ponudu iz Marseja, kao i ponudu Udinesea, kluba koji mu je dozvolio da se otkrije svetu, između 2006. i 2011. godine. Ostaje da se vidi da li će rukovodstvo OM uspeti da ga ubedi da se vrati, s obzirom da je procureo pad forme sa njegove strane i zahtev za povećanje plata, kako bi se pristalice pripremile za njegov odlazak. Klub je u to vreme bio u pregovorima sa Pjer-Emerikom Aubameyangom. Slučaj Gaboneza, koji prati saudijski klub Al Šabab, nesumnjivo će biti u balansu da bi se znalo da li je povratak Aleksisa Sančeza moguć ili ne.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.