Merkato: OM je konačno pronašao svog novog golmana!

Merkato: OM je konačno pronašao svog novog golmana!

Poslednjih dana uglavnom se postavljalo pitanje napadačkih tragova kada se pomene prozor transfera Marseja. Kako smo ekskluzivno otkrili, Olimpin de Marsej prati engleskog napadača Edija Nketiaha (Arsenal), dok su lideri Marseja takođe veoma zagrejani za kontroverzu oko Mejsona Grinvuda, a velika ponuda već je dala Mančester junajtedu.

Ali postoji još jedan fajl koji je jednako važan koji je morao da se vodi: golman. Očekuje se da Pau Lopez potpiše sa Komoom, klubom koji je promovisan u Seriji A koja ima velike ambicije. Posle odbrane gola iz Marseja na 3 godine, otišao je u Italiju i naterao upravu da potraži zamenu. Međutim, osoblje OM-a brzo se odbilo i već bi pronašlo njegovog naslednika.

Španac će zameniti drugog

Kako objašnjavaju mediji kanarijas7 i kao što su drugi iberijski mediji već nagovestili poslednjih dana, OM je postigao dogovor sa Las Palmasom o transferu Alvara Valesa, 26-godišnjeg golmana. Dva kluba su overila ugovor 8 miliona evra, plus dva miliona evra u vidu bonusa. Golman, koji je ove sezone bio jedan od najboljih na svojoj poziciji u La Ligi, već pregovara sa Marsejom.

Mediji i dalje preciziraju da je izbor igrača bio pre Betis, ali Andalužani nisu uspeli da pronađu dogovor sa Las Palmasom, nudeći manje novca od OM- a. Mediji preciziraju da će igrač dobiti veoma dobru platu u Marseju i da je Roberto De Zerbi veoma srećan što može da ga ima po njegovom naređenju. Ostalo je samo da sačekamo konačan ishod.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.