PSG reaguje na glasine o Lamine Yamal

PSG najavio dolazak 10 igrača

Ranije tog dana, španska novinska agencija EFE uveravanja da je Pari Sen Žermen napravio glupost za Lamina Jamala neposredno pred početak Evrokupa. Jasno je da bi kapitalni klub ponudio 250 miliona evra za 16-godišnje špansko čudo.

Da li je Pariz zaista pokušao da dželata Les Bleusa učini najskupljim igračem u istoriji fudbala? Sport nam pruža pojašnjenje. Katalonski dnevnik je uspeo da ima izvor iz PSG-a koji je demantovao ovu informaciju. „To nije istina“. Lamine Yamal udovoli PSG-u, ali Crveno-plavi nikada nisu planirali da da takvu ponudu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.