Zoumana Kamara napustila PSG

Zoumana Kamara govori o odlasku iz PSG

To je stranica koja se okreжe za Zumanu Kamaru. On napušta PSG posle 17 godina prisustva. Stigavši kao igrač 2007, bivši centralni odbrambeni igrač završio je karijeru tamo 2015. Godine 2021. postao je trener U19 gde su, po njegovom naređenju, neki omladinci stigli do prvog tima (Posebno Zair-Emeri, Majulu), pored toga što je ove sezone stekao titulu šampiona Francuske u toj kategoriji.

Na kraju ugovora, Kamara je težio da bude trener profesionalnog tima. Pratio ga je i Mec, koji je konačno izabrao Stéphane Le Mignan. «Pari Sen Žermen bi želeo da izrazi veliku zahvalnost Zoumani Kamari posle 17 godina službe klubu. U početku iskusan i cenjen igrač, tada je bio vredan pomoćni trener našeg prvog tima, pre nego što je postavljen za glavnog trenera našeG U19 tima. Klub mu želi sve najbolje u budućim projektima.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.