OL kredit Achraf Laâziri Molenbeeku

Džon Tekstor otkriva identitet OL trenera za sledeću sezonu

Pozajmljen od strane Olimpike Lionnais u Dankerku u Ligi 2 prošle sezone, Ahraf Laâziri neće izgledati staro između Ronea i Saona. Budući da nije deo planova Pjera Sejdža za narednu sezonu, mladi 21-godišnji levi bek ponovo je pozajmljen bez opcije kupovine Molenbeeku, klubu iz briselskog predgrađa koji je prebačen u belgijsku drugu diviziju i u vlasništvu gazde Les Gonesa, Džona Tekstora.

«Pozajmljen USL Dankerku (L2) prošle sezone, Ahraf Laâziri će naredne sezone igrati za Molenbeek. Kao podsećanje, belgijski klub je prošle sezone relegiran i naredne sezone će igrati u belgijskom D2. To je zajam bez opcije kupovine. Želimo mu odličnu sezonu„, navodi se u zvaničnom saopštenju kluba Rona.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.