Pun dogovor za dolazak Alberta Grønbæka u Rennes

Pun dogovor za dolazak Alberta Grønbæka u Rennes

Stade Rennais projektna verzija Frédéric Massara polako se stavlja na svoje mesto. Ako je novi sportski direktor prilično zauzet skraćivanjem svog tima ostavljajući igrače na koje više ne računa, bivši igrač AC Milana takođe radi na regrutima.

Kao što smo juče otkrili, Albert Grønbæk bi uskoro trebalo da se pridruži Stade Rennais. Svestrani profil 23-godišnjeg veznog igrača, koji je postigao 10 golova i isporučio 5 asistencija u svim takmičenjima sa FK Bodø/Glimt, stiže u Bretanju. Sve strane su postigle dogovor o dolasku 23-godišnjeg Danca koji će brojčano zameniti Enca Le Féea koji je otišao u AS Romu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.