Enco Le Fée se oprostio od Stade Rennais

Sporazum AS Roma i Enca Le Fée

To nije tajna. Sa 24 godine, Enco Le Fée će napustiti Stade Rennais da bi išao u AS Romu. Frederik Masara, novi sportski direktor Stade Rennais, i sam je potvrdio tu vest na konferenciji za novinare poslednjih sati. Formalizacija ovog transfera je samo pitanje vremena kada će se bivši igrač Lorijena oprostiti od navijača Bretona u postu objavljenom na društvenim mrežama.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Enzo LE FEE (@enzo_lefee)

„Došlo je vreme da napustim svoju Britni. Posle više od 14 sezona sa mojim trening klubom, FK Lorient, doneo sam odluku da se pridružim klubu iz glavnog grada Bretona, Stade Rennais, prošlog leta. Ovih 15 godina su mi omogućile da rastem kao fudbaler, ali pre svega kao čovek. Hvala pristalicama, na vašoj bezuslovnoj podršci.“ Piљe. Vila će se pridružiti La Luveu, gde bi uskoro trebalo da potpiše petogodišnji ugovor, u zamenu za transfer koji se procenjuje na 23 miliona evra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.