RC Lens: Adam Buksa će potpisati za Midtjilland

RC Lens: Adam Buksa će potpisati za Midtjilland

Dolaskom u Lens pre dve sezone, poljski napadač Adam Buksa uopšte nije imao očekivani doprinos. Smatran golgeterom sa velikim potencijalom, nikada nije bio u stanju da ispuni očekivanja i odigrao je samo 8 malih utakmica sa Sang et Or za… 0 golova.

Tako da neizbežno, uprava Lensa, koja ga je ove sezone pozajmila Antalijasporu (36 mečeva, 15 golova) nije protiv rastanja sa njim ovog leta. Prema našim informacijama, dosije je već zatvoren jer će Adam Buksa potpisati sa Midtjillandom. Sporazum između strana je totalni i Poljak, koji je postigao gol na Evropskom prvenstvu protiv Holandije, zbog toga će spakovati kofere za Dansku.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.