Aubameyangov agent razgovara sa OM-om

OM: Medicinski izveštaj Žan-Luja Gaseta

Posle studioznog, ali suštinskog odmora, Pjer-Emerik Aubameyang je nastavio obuku sa OM po naređenju Roberta De Zerbija. Na marginama ovog nastavka, predstavnik igrača je došao u centar Robert Luis Drajfus da razgovara sa bordom Marseja o budućnosti svog štićenika koji se oštro udvarao Saudijskoj Arabiji kao što smo otkrili pre nekoliko dana.

Prema našim informacijama, OM je obnovio želju da bar još jednu sezonu započne sa napadačem Gaboneza, prošlosezonskim najboljim strelcem kluba iz Marseja i rekorderom postignutih golova u Ligi Evropa. Predstavnik igrača je sa svoje strane ponovo objasnio da se njegov štićenik poslednjih nedelja žestoko udvara. Verovatno ćemo morati da sačekamo da vidimo čvrstu ponudu da vidimo kako se pozicije razvijaju. Jedno je sigurno, OM neće čekati do kraja avgusta da donese konačnu odluku igrača i ponovo ga je zamolio da jasno kaže svoj stav…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.