Saint-Etienne znak Novozelanđanin Ben Old

Saint-Etienne znak Novozelanđanin Ben Old

Slobodan od isteka ugovora u Velingtonu, Novozelanđanin Ben Old ide na drugi kraj sveta. Ovaj 21-godišnji vinger je najnoviji regrut AS Sen Etjena, promovisan u Ligu 1 naredne sezone. Vesti su upravo objavljene.

«Posle produžetka ugovora Aimena Muefeka i dolaska Junisa Abdelhamida, 21-godišnji novozelandski internacionalac je treće letnje potpisivanje ASSE, kojem se pridružuje do 2028. godine sa opcijom za dodatnu sezonu„, objašnjava forecki klub.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.