Ogroman pritisak gradonačelnika Marseja na Pabla Longoriju zbog Grinvuda

OM: Gradonačelnik Marseja ne želi Atal

Ovaj početak prozora za prenos je kontroverzan na strani OM-a. Ako dolazak Roberta De Zerbija oduševi fanove, glasine o Mejsonu Grinvudu i Youcetu Atalu mnogo manje, između optužbi za nasilje u porodici i pokušaja silovanja od strane njegovog partnera, za koje je oslobođen optužbi, na primer, i antisemitskih opaski koje su prenete na društvenim mrežama za drugu. Benoa Pejan, gradonačelnik Marseja, već je istupio na tablice u vezi sa mogućnošću da alžirski internacionalac dođe u klub. Takođe je izneo svoje mišljenje o engleskom jeziku. «Grinvudovo ponašanje je neizrecivo, neprihvatljivo. udario ženu… Video sam slike koje su me duboko šokirale. Masakr njegove žene na ovaj način je nedostojan muškarca i on ne može imati svoje mesto u ovom timu„, kaže on na RMC ovog utorka uveče.

Prema rečima gradonačelnika, u pitanju je čast kluba i njegovog menadžmenta, kao i imidž grada. Iskoristio je ovu medijsku intervenciju da se suoči sa Longorijom sa svojim obavezama. «Vrednosti OM-a i Marseja su sve osim toga. To je sve osim rasizma, antisemitizma, nasilja nad ženama. Ti to meriš, a on tvrdi da igra za OM? To je љteta. Zamoliću predsednika OM-a da ne regrutuje Grinvuda. Ne želim da moj klub bude pokriven sramotom nekoga ko mu udara ženu. Ovo nije prihvatljivo, nastavlja Pejan, koji će narednih dana ili sati razgovarati sa predsednikom OM. Još uvek nisam imao Pabla Longoriju na telefonu. Zna moja ubeđenja i mišljenja. Već sam mu rekao da našu istoriju satiju ljudi različitog porekla. OM je više od kluba, to je duh, nema mesta tim ljudima, koji imaju ovakva ponašanja, koji čine te zločine i prekršaje. Ne mogu ni na trenutak da zamislim da bi Pablo Longorija napravio ovu veliku grešku.“ Longorija je danas ostala izbezumljena na tu temu, i to sa dobrim razlogom. Prema našim informacijama, postignut je dogovor o njegovom dolasku u fokanski grad.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.