Rennes: Fenerbahče na pragu potpisivanja Bertu Jildirima

Rennes: Fenerbahče na pragu potpisivanja Bertu Jildirima

Pravi flop koji je potpisao Florijan Moris, Bertrug Jildirim očigledno nije deo planova Stade Rennais i Frederika Masare. Kupljen za 5,4 miliona evra od strane kluba iz Bretona prošle sezone, 21-godišnji turski internacionalac nije uspeo da postigne nijedan gol sa Renom na 21 meču Lige 1.

Pozvan u turski tim za Evro, mladi turski napadač nije odigrao nijedan minut, ali je poslat sa klupe na samom kraju meča protiv Holandije. Uprkos svemu, njegov potencijal i prostor za napredak zaveli su Fenerbahčea koji je blizu završetka njegovog potpisivanja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.