Krvavi odgovor Pabla Longorije na prozoru za transfer OM-a

Iskreno samopouzdanje Pabla Longorije o košmarnoj sezoni OM-a

Posle potpisivanja Ismaela Konea i Lilijan Brasije, Olimpique de Marseille ne namerava da se tu zaustavi u svom prozoru transfera. Ali, šta da očekujemo od kluba lišenog Evropskog kupa? Ako se saoče imena kao što su Mejson Grinvud, Aleksis Sančez ili Youcef Atal, da li će Marsej imati sredstva da sprovede veliku kampanju regrutovanja? Upitan o tome, predsednik Pablo Longorija je jasno saopštio svoju želju da napravi duboke promene u odredu koji mu nije pružio zadovoljstvo.

„Možemo da razgovaramo o raspoloživim sredstvima. Sredstva koja su nam na raspolaganju su ono što smo obećali treneru, da ćemo uraditi maksimum sa našim budžetom bez potrebe za kešom. Novčani tok je najvažnija stvar u fudbalu i želimo da pružimo treneru ono što možemo, a da istovremeno ostanemo razumni. Posle prošle sezone moramo da promenimo mnogo toga: mentalitet, disciplinu. Mnogo vrednosti fudbala nije primenjeno prošle sezone. Potrebne su nam duboke promene u primarnim vrednostima. Cele sezone, mnogo individualnog i kolektivnog ponašanja… Okrenuću stranicu jer se u suprotnom naljutimo. Ali moramo da gledamo prošlost da ne bismo pravili iste greške.“– rekao je on na konferenciji za novinare.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.