OM: Velika objava Pabla Longorije o prozoru za transfer golmana

OM: Pau Lopez sve bliži sporazumu sa Komoom

OM je već fokusiran na sledeću sezonu. Dovođenjem Roberta De Zerbija na svoju klupu, čelnici Marseja dali su sebi luksuz da sanjaju. Sa trenerom ovog kalibra, koji je već rešen da učini da olimpijski klub zablista na nacionalnoj i kontinentalnoj sceni, Olimpijci već kreću u drugu dimenziju. Kako bi pomogli italijanskom treneru da svoje ambicije stavi na svoje mesto, lideri Marseja će morati da rade zajedno sa njim u prozoru transfera. Kao rezultat toga, interno je razmotren projekat golmana.

Dešifrovan već nekoliko meseci, Pau Lopez više ne stoji dobro u Marseju. Prema pisanju više izvora, španski golman je na meti Komoa, sveže promovisan u Seriji A. U tom smislu, Pablo Longorija, prisutan ovog utorka na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen Roberto De Zerbi, rekao je više o prozoru za transfer golmana: »o svim promenama se kolektivno razmišlja sa sportskim menadžmentom kluba, mišljenjem mog savetnika Benatije i mišljenjem trenera. Posle toga, mi donosimo odluke. Na golmanu je tačno da su u toku razgovori sa klubom za izlazak Pau Lopeza. Ako nađemo dobru zamenu garantujući interese kluba, odluku ćemo doneti.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.