OM pokušava da vrati Aleksisa Sančeza

OM pokušava da vrati Aleksisa Sančeza

Prozor letnjeg transfera Olimpike de Marsej za 2024. godinu je veoma brz. Posle potpisivanja Ismaela Konea i Lilijan Brasije, Fokaejci su na putu da regrutuju mnogo kritikovanog Mejsona Grinvuda. Mogući dolazak o kojem se priča u gradu jer ako se prepozna talenat Engleza, njegov slučaj nasilja u porodici i dalje čini navijače Marseja vinom.

S druge strane, glasine koje dolaze pravo iz Čilea sigurno neće biti toliko kontroverzne. Sinoć je novinar Uriel Iugt stavio navijače Marseja u stanje pripravnosti rekavši da bi OM želeo da vrati Aleksisa Sančeza. Ali to nije sve. Ovaj 35-godišnjak navodno proučava ovu mogućnost, dok su još dva kluba takođe, kako se navodi, u pokretu.

Sančez, povratak

To su Udinesei, gde je Sančez igrao između 2006. i 2011. godine, i još jedan francuski tim koji igra u Ligi šampiona (Brest, ili čak Lil?). XXL informacije koje je ovog utorka preneo Sky Italia što izgleda potvrđuje vest bez davanja više detalja. U vreme kada se priča o budućnosti Aubameyanga, mogući povratak Aleksisa Sančeza oduševio bi više od jednog navijača Marseja.

Oslobođen bilo kakvog ugovora posle jednogodišnjeg povratka u Inter, Sančez izlazi iz mešovite sezone sa Nerazurijem (4 gola, 5 asistencija na 33 utakmice). S druge strane, Čileanac je ostavio mnogo bolje uspomene tokom svog boravka na „Canebièreu“ 2022/2023. godine (18 golova, 3 asistencije na 44 utakmice), pre nego što je uprava odlučila da ga ne zadrži. Odluka zbog koje danas izgleda žali.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.