Real Madrid ponudio 20 miliona evra LOSC-u za Lenja Joroa

Real Madrid ponudio 20 miliona evra LOSC-u za Lenja Joroa

Njegova prva sezona na vrhunskom nivou nije prošla nezapaženo. Sa LOSC-om, Leni Joro se brzo etablirao kao jedan od najboljih odbrambenih igrača u Ligi 1 kada je imao samo 17 godina. Sada već punoletan, Dogue nije završio traumatizaciju elite svojim majstorskim nastupima u severnom rearguardu. Autor 44 utakmice sa Lilom tokom sezone koja se upravo završila, rodom iz Sen Morisa je u vestima već nekoliko nedelja. Smatran jednom od najvećih perspektiva svoje generacije, njegova budućnost je nužno u vazduhu pošto se PSG i Real Madrid, kao što je to često slučaj, upuštaju u žestoku borbu da se dokomo talenta generacije iz 2005.

Dok su Parižani bili spremni da izađu na teren kako bi zadržali igrača u Ligi 1, Real Madrid je, pošto je preuzeo finansijski uticajan dolazak Kajlijana Mbapea, uveravao da ne žele da stave više od 40 miliona evra na mlado čudo sa severa. Međutim, i već nekoliko nedelja je doneta odluka mladog čuda: on apsolutno želi da se pridruži iberijskoj prestonici i sledeće sezone. Nepokolebljiva volja koja začini ovo već složeno pitanje za sve. Ovog utorka ujutru španska štampa nam je rekla da aktuelni evropski šampioni žele brzo da završe transakciju. Međutim, klub iz prestonice Iberije je još uvek daleko od cilja.

Real Madrid ponudio samo 20 miliona evra, Joro želi samo Real Madrid

I zaista, dok se dogovor odugovlači, budućnost igrača je sve neizvesnija. Dok se staza očigledno udaljava za Pari Sen Žermen, koji nije dao zvaničnu ponudu baš kao Liverpul prema našoj nesmotrenosti, drugi dvorjani su na putu da skrenu defanzivnu stenu svoje iberijske sudbine. Zaista, prema našim informacijama, lilu je dala ponuda Mančester junajteda od 60 miliona evra uključujući i bonuse. Istovremeno, Real Madrid očigledno ne želi da poremeti njihove planove za espoirs internacionalca (4 kapice). U poziciji snage zahvaljujući žestokoj rešenosti mladog igrača da se pridruži Beloj kući, ovaj drugi ne želi da se finansijski razmeće i želi tiho da zatvori posao.

Tako smo u prilici da vas ekskluzivno obavestimo da je Real Madrid u ovom trenutku ponudio samo dvadeset miliona evra za potpis Joroa. Cifra jasno ispod Lilinih očekivanja i koja počinje da frustrira severne lidere. Nestrpljivi da dopune kasu skupim transferom, ovo drugo nužno više privlače druge ponude za svog mladog odbrambenog igrača. Sa svoje strane, Real Madrid privremeno i čeka da njihove severne kolege prihvate njihov predlog. Mogućnost koja se drži samo zahvaljujući rešenosti igrača da se pridruži Santjago-Bernabeu sledeće godine. Zaista, Leni Joro misli samo na Real Madrid. Situacija zbog koje se uprava LOSC-a zgrčila, a koja bi ovog leta mogla da propusti veoma dobru prodaju…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.