Dekan Hujsen pristao da uđe u PSG!

Dekan Hujsen pristao da uđe u PSG!

S obzirom na to da je Leni Joro izabrao da se pridruži Real Madridu, Pari Sen Žermen je morao da se okrene drugim ciljevima kako bi ojačao osovinu svoje odbrane. U poslednje vreme se o dva imena mnogo priča. Igrač Fejenorda, Lutšarel Gertruida (23 godine) i mladi juventusov grumen Din Hujsen (19 godina).

Prema ugovoru sa Juventusom do 2028. godine, mladi centralni odbrambeni igrač je napravio sebi ime tokom šestomesečne pozajmice u AS Romi prošle sezone. Batavijanac rođen u Marbelji, Hujsen je od tada regrutovan od strane španskog tima Espoirsa. Smatran zaista velikim talentom u nastajanju, „Bjankonero“ predstavlja visoko cenjeno sredstvo za Staru damu, koja traži 30 miliona evra.

Pariz pregovara sa Juveom

Fudbaler Ksabija Alonsa Bajer Leverkuzen najavljen je kao ozbiljan dvorjan i čak se činilo da je naklonjen igraču. Međutim, u utorak su se pojavile dve kontradiktorne informacije. U današnjem izdanju, Repubblica najavljuje da Hujsen ide u PSG i da bi trebalo da donese oko 20 miliona evra Juveu. Zahvaljujući ovom prilivu, klub iz Pijemonteze će moći da napreduje u slučaju Koopmeiners.

RMC Sport dodaje da su pratnja igrača i PSG veoma blizu ugovornog ugovora i da je glavni klub već započeo razgovore sa italijanskim kolegom. Na kraju, mediji tvrde da je Hujsen pristao da se pridruži Pari Sen Žermenu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.