ASSE: Augustine Boakye na putu

Augustine Boakye sve bliže ASSE-u

1. jula smo otkrili da je AS Saint-Étienne bio u procesu završetka dolaska Augustine Boakye (23 godine). Vezni fudbaler iz Gane igra za austrijski klub Volfsberger AC i dogovor bi trebalo da košta Forezijance nekoliko miliona evra.

Prema našim sklonostima, postoji gotovo potpuna saglasnost između različitih strana. Zeleni će platiti 3 miliona evra plus 2 miliona evra u bonusima za kupovinu Gane koja treba da leti ove nedelje da sleti u Francusku.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.