OM: Roberto De Zerbi je već blefirala igrače

Bajern: Roberto De Zerbi neće doći u Minhen!

Zvanično novi trener OM-a na nekoliko dana, Roberto De Zerbi je otkrio Komandantija i vodio svoj prvi trening sa prvim timom kao novi trener Fokaeja. Pored dela svog tima i pobedničkih nada na Gambardella kupu, italijanski trener je uspeo da da prve instrukcije u majici Olimpike de Marsej i napravi ozbiljan efekat.

Kao što je izvestio La Provansa, Prvi koraci De Zerbija u OM-u su bili impresivni i igrači su već bili zadovoljni. „Svi oni ključaju, to im je dalo podsticaj posle komplikovane sezone“, rekao je za list izvor iz svlačionice, dok je pratnja jednog od igrača uveravala da su neki „željan da nastavi pod svojom komandom i da uči od njega“. Posle igrača, Roberto De Zerbi biće predstavljen novinarima i javnosti ovog utorka, u 15 časova.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.