Rennes: Frédéric Massara sudi Ligu 1

Stade Rennais: Frédéric Massara obećava ludi prozor za transfer!

Novi menadžer Stade Rennais, Frédéric Massara, dugo je govorio o Renesovom novom projektu u ponedeljak uveče. Za medije kluba, bivši sportski direktor AC Milana najavio je boju za prozor letnjeg transfera. Ali to nije sve. Upitan o kvalitetu šampionata Francuske, 55-godišnji Italijan nije uspeo da pozdravi L1 i mnogo talenta koji su prisutni u njemu.

„On proizvodi mnogo talenta. To je razlog zašto sav evropski fudbal sa posebnom pažnjom gleda na Ligu 1. Francuski igrači se veoma dobro prilagođavaju drugim ligama, imaju sve kvalitete. Imati priliku da danas dođem i radim u Francuskoj i da iz prve ruke vidim sav talenat izražen u regionu bila je odlična prilika za mene koju sam želeo da ugraim.“reče rodom iz Torina.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.