PSG: Gabrijel Moskardo stigao u Pariz

PSG: Veoma dobre vesti za Gabrijela Moskarda

Očekivano kao Mesi nekoliko meseci, mladi brazilski vezni fudbaler Gabrijel Moskardo želeo je da saodluči pariskim navijačima. I zaista, sada već bivši igrač Korintijansa objavio je priču na svom Instagram nalogu gde ga možemo videti nasmejanog kao turistu na Aveniji des Champs-Elysées u Parizu.

Osamdesetogodišnji Brazilac je zbog toga stigao u Francusku. On je ovu fotografiju ispratio porukom: »Stigao sam, Paris!rado je izjavio. To je dovoljno da razuveri hiljade pariskih navijača koji nisu imali mnogo hrane od zvaničnog otvaranja prozora letnjeg transfera.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.