OM: Pablo Longorija objašnjava povratak Fabricija Ravanelija

OM: Pablo Longorija objašnjava povratak Fabricija Ravanelija

Fabricio Ravaneli se vratio u Marselj. Ovog popodneva, OM je zvanično vratio italijanskog napadača u Canebière. Ravaneli se vraća 25 godina kasnije u ulozi institucionalnog i sportskog savetnika. Povratak koji je predsednik Pablo Longorija opravdao.

„Oduševljen sam što nam se Fabricio pridružuje i što nam može doneti svoje iskustvo i stručnost kako na institucionalnom, tako i na sportskom nivou. Njegov povratak u OM deo je institucionalnog i strukturnog jačanja kluba, koje smo preduzeli, posebno se oslanjajući na vrednosti koje su doprinele falsifikovanju istorije i reputacije Olimpika de Marseja.“, objasnio je Španac u saopštenju za javnost.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.