SAEL Kumbedi veoma cenjen u Ligi 1!

SAEL Kumbedi veoma cenjen u Ligi 1!

Postoje igrači kojima je potrebno vreme da nastupe na najvišem nivou i ima i onih koji se direktno nastane u prvom timu i Sael Kumbedi je najbolji primer toga. Siša sa titule U17 Evropskog prvenstva sa Les Bleusom 2022. godine, desni bek le Havre je stigao u OL sa 17 godina za milion evra. Potom je iskoristio česta odsustva Malog Gusta da bi dobio vreme igranja sa klubom iz Rone (20 mečeva – 2 asistencije za svoju prvu sezonu u L1).

Produžen u Lionu u aprilu 2023. do 2027. godine, perspektivni vezni igrač i dalje je na terenu Lorana Blana, a potom i Fabija Grosa ali je žrtva dolaska Pjera Sejdža koji ga od prošlog proleća naziva mnogo manje, ili čak i gotovo više. To nije bilo dovoljno da prodrma rodom iz Stainsa koji je nastavio da daje najbolje od sebe čekajući sat vremena koji konačno nije došao.

Saël Kumbedi molim u Ligi 1

Potvrđeno na čelu kluba iz Rone, Pjer Sejdž nema nameru da menja planove i izazvaće odlazak OL-ovog br. 20 ovog leta. Prema našim informacijama, glavna zainteresovana strana, koja je u užem izboru mnogih francuskih i evropskih klubova još od tinejdžerskih godina, nema manjak udvarača bilo u Evropi ili čak u Ligi 1 gde su se četiri tima raspitila.

Trkački klub de Strazbur je veoma zainteresovan za profil i prostor za unapređenje bivšeg igrača Le Havra čija vrednost varira između 8 i 10 miliona evra. Što se tiče Rena, koji žele da ojačaju desnog beka, oni nisu bezosećajni prema fizičkim kvalitetima i brzini francuskog U19 internacionalca. Što se tiče Nice, duo Franck Haise-Florian Maurice, video bi u Kumbediju lepu alternativu Džordanu Lotombi, koji je takođe na meti iskusnijeg igrača u osobi Džonatana Klausa. Na kraju, Stade de Rems takođe prati OL desnog beka. Budite nastavljeni.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.