TV prava: Nadrealistički izlazak Žan-Pjera Kajlota

TV prava: Nadrealistički izlazak Žan-Pjera Kajlota

I dalje bez emitera dok sezona počinje za nešto više od mesec dana, Liga 1 nastavlja da gleda kroz LFP. Dok liga razmatra stvaranje kanala Lige 1 od 100% ako se ne nađe emiter, ova opcija je daleko od popularne čak i ako su neki klubovi bili naklonjeni. Predsednik Remsa i koledža u Ligi 1, Žan Pjer Kajlot pozvao je na oprez kako bi se francuski fudbal suočio sa najboljim mogućim izborom.

U intervjuu za Tim, uprkos tome, imao je prilično zabrinjavajuće reči od kada je otvorio vrata ne-emitovanju prvih dana sezone: „Postoji mali ultimatum jer je potrebno vreme da se počne. Ali ako budemo morali da nastavimo sezonu bez lanca, na jedan ili dva dana, preuzećemo odgovornost. Ljudi će ići na stadion da vide utakmice. I bićemo strpljivi. Mislim da je greљka poиeti neљto u ћurbi.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.