Prijateljski: Brest će se suočiti sa Napolijem, Juventusom i Njukaslom

Liga 1: Brest pretekao Rena do žice posle napadačkog festivala

Sezona 2024/2025 uskoro će početi za francuske klubove i oni finalizuju pripreme svoje predsezone. Tako je Stade Brestois upravo objavila svoj letnji program sa 6 mečeva koje treba odigrati. Počevši od petka u 18 časova protiv Avrančesa u Klederu, Brest će u subotu, 20. jula u Inzinzac-Lochristeu hteti da ukrsti mačeve sa Lavalom u sredu, 24. jula u 18 časova u Dinanu.

Za sada ništa neobično za klub iz Bretona koji je briljantno završio na trećem mestu Lige 1 prošle sezone. Kvalifikovana za Ligu šampiona, Stade Brestois 29 će nastaviti pripreme sa trening kampom u Italiji i moći će da se meša sa renomiranim protivnicima. I zaista, Napoli je na programu Bresta u sredu, 31. jula dok će Bretonci izazvati Juventus u subotu, 3. avgusta. Konačno, pripreme će se završiti u subotu, 10. avgusta duelom u Engleskoj na „Sent Džejms parku“ protiv Njukasla.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.