OM: Direktor osoblja najavio odlazak

Zašto OM još uvek nije objavio svog novog trenera

Indukovan početkom 2021. godine u Olimpique de Marseille, Jon Pascua Ibarrola je ovog ponedeljka popodne objavio svoj odlazak iz OM-a, preko svojih mreža. Trener golmana kluba iz Marseja, koji je stigao u isto vreme kada i Horhe Sampaoli i na čelu je već tri godine, odlučio je da napusti klub: „Danas, u ponedeljak, 8. jula 2024. godine, završavam svoju avanturu na Olimpique de Marseille i ono što je bilo, bez sumnje, naj transformativnije iskustvo u mom životu i moja profesionalna i sportska karijera“objasnio je.

„Pridruživanje OM-u je postalo jedna od najvažnijih i najnagrađivanijih odluka u mom životu i sportskoj karijeri“– dodao je čovek koji se smatra jednim od jakih ljudi iza Pau Lopeza, sadašnjeg golmana Marseja, koji je najavio da odlazi. Novi trag za budućnost 29-godišnjeg španskog golmana, koji se uskoro vraća u Italiju. Posle višednevnih pregovora, Kome i OM su postigli dogovor za Pola Lopeza (29 godina) oko kredita, uz obavezu kupovine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.